sábado, 23 de marzo de 2013

Representació Escènica en l'escola Infantil


El món de les teles

Ens trobàvem a classe i ens sentíem una mica tontes, ja que teníem més o menys encaminada la historia però no acabàvem de saber que volíem de material, de disfresses, quins accessoris volíem comprar, què volíem fer... Així que ens vam dividir i la Patri, la Clara i jo vam marxar a fer investigació de teles, de colors, de textures i de preus. Tenim la sort que la família de la Clara té una tenda de coses de la casa, amb cortines, coses de llit, i algunes teles. Així que vam escollir un grapat d’elles que ja no fan servir, i que nosaltres podem treure un ús. Però tot i que tenim una mica de teles ens havíem de concentrar per saber quines disfresses volem fer... La investigació sobre les teles i els colors va quedar així:

COLORS: eixerits, vistosos, cridaners, quants més hi hagi millor...

TeXTurES: Ens agradaria poder utilitzar les màximes que es puguin: cartró, paper de diari, cotó, paper de seda, rugoses, llises..

TELES: Cutí, cotó, llana, denim, piqué, fieltro, encaixos, franela... Quantes més trobem i més aconseguim millor, el problema és el de sempre que econòmicament tot i que som moltes no podem permetre’ns el que ens agradaria. Però es farà el que es pugui i sobretot amb moltes ganes que és el més important.

Això és el que vam fer el segon dia, ens vam situar cadascuna en una secció per a poder no perdre el temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario